A Rammstein két gitárosa a színpadon csókolózott Moszkvában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A héten fellépett a Rammstein Moszkvában, ahol a német rockzenekar két gitárosa megcsókolta egymást, hogy tiltakozzon az Oroszországban állami szintű homofóbia ellen.

Paul Landers és Richard Kruspe az Aüslander című szám alatt puszilta szájon egymást, ahogy többször is megtették ezt az európai turnéjukon. A csókot az Instagramon is megosztották azzal, hogy:

„Oroszország, szeretlek!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Россия, мы любим тебя! Photos: @jenskochphoto

Rammstein (@rammsteinofficial) által megosztott bejegyzés,

Bár a közelmúltbeli közvélemény-kutatások szerint 14 éve nem volt ilyen magas az LMBT-közösség elfogadottsága Oroszországban, az azonos neműek kapcsolatával szembeni intolerancia továbbra is széleskörű, és az orosz törvények tiltják a „homoszexuális propagandát” fiatalkorúak előtt.

Néhány napja Szentpéterváron megöltek egy melegjogi aktivistát, akit korábban már többször megfenyegettek. (Moscow Times)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.