Jeffrey Epstein öngyilkos lett a börtönben

bűnügy
2019 augusztus 10., 13:24
comments 396

Reggel holtan találták a manhattani cellájában a gyereklányokból szexhálózatot építő, emberkereskedelemmel és pedofíliával vádolt Jeffrey Epsteint, aki sajtójelentések szerint öngyilkos lett. A 66 éves amerikai milliárdost a múlt hónapban már egyszer sebesülten találták a börtönben, félig öntudatlan volt.

Jeffrey Epstein 2019 július 10-én, öngyilkossága előtt pontosan egy hónappal.
photo_camera Fotó: Florida Department of Law Enforcement/AFP

Jeffrey Epsteint, Donald Trump és Bill Clinton barátját, aki korábban rendkívül kedvező vádalkut köthetett az amerikai ügyészséggel, július 6-án tartóztatták le. Ügyvédei akár 900 milliós óvadékot is hajlandók lettek volna letenni érte, de a bíróság még ezt is visszautasította. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.