Aznap, amikor Borkait felrendelték a fővárosba, Győrből Budapestre repült a HA-CIZ lajstromú magángép

2019 október 14., hétfő 16:16
368

Orbán kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor Fidesz-alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, de vasárnap újraválasztott győri polgármestert, aki kedden várhatóan kilép a Fideszből – írta meg a Magyar Nemzet.

Olvasónk vette észre a Flight Radaron, hogy ugyanezen a napon 25 perc alatt Győrből Budapestre repült a HA-CIZ lajstromú Cessna T182T Skylane TC típusú repülő.

Az oldal szerint a gép még mindig Budapesten van.

Fotó: flightradar24.com

Ennek a magángépnek az Immobilien Trade Center Kft. a tulajdonosa, a cégnek a székhelye pedig Rákosfalvy Zoltán lakcíme. Ő az ország egyik leggazdagabb ügyvédje, Borkai bizalmi embere, aki szintén felbukkant az adriai szexvideón. A magángépet az Átlátszó szerint Borkai is használja, a 24.hu szerint néha még vezeti is.

A Győrben született Szijjártó Péter Borkai Zsolt polgármesterrel a HA-CIZ lajstromú kisrepülőgép előtt a péri reptéren, 2014. július 3-án. Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt