Aznap, amikor Borkait felrendelték a fővárosba, Győrből Budapestre repült a HA-CIZ lajstromú magángép

politika
2019 október 14., 16:16
comments 366

Orbán kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor Fidesz-alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, de vasárnap újraválasztott győri polgármestert, aki kedden várhatóan kilép a Fideszből – írta meg a Magyar Nemzet.

Olvasónk vette észre a Flight Radaron, hogy ugyanezen a napon 25 perc alatt Győrből Budapestre repült a HA-CIZ lajstromú Cessna T182T Skylane TC típusú repülő.

Az oldal szerint a gép még mindig Budapesten van.

photo_camera Fotó: flightradar24.com

Ennek a magángépnek az Immobilien Trade Center Kft. a tulajdonosa, a cégnek a székhelye pedig Rákosfalvy Zoltán lakcíme. Ő az ország egyik leggazdagabb ügyvédje, Borkai bizalmi embere, aki szintén felbukkant az adriai szexvideón. A magángépet az Átlátszó szerint Borkai is használja, a 24.hu szerint néha még vezeti is.

A Győrben született Szijjártó Péter Borkai Zsolt polgármesterrel a HA-CIZ lajstromú kisrepülőgép előtt a péri reptéren, 2014. július 3-án.
photo_camera A Győrben született Szijjártó Péter Borkai Zsolt polgármesterrel a HA-CIZ lajstromú kisrepülőgép előtt a péri reptéren, 2014. július 3-án. Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.