Kovács Zoltán ma ebédidőre már tízszer írta ki az internetre, hogy #SorosOrchestra

MŰVÉSZET
2019 december 10., 12:11
comments 184

Ihletett állapotba került a mai brüsszeli hetes cikkelyes meghallgatástól a kormány nemzetközi kommunikációs szupertandeme. 

Arról már reggel beszámoltunk, hogy Varga Judit igazságügy-miniszter fantasy-köntösbe öltöztette a jogállamisági eljárást („A végén mindig a jó győz”, írta) - Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár viszont más utat választott.

Csak ma eddig személy szerint tízszer írta ki különböző fórumokra új leleményét, a Soros-kórust, vagy, ahogy a Twitteren mondja #SorosOrchestrát.

A Twitteren az első említés után:

Még hatszor ismételte meg:

photo_camera Erre a képre csak három fér, további államtitkári #SorosOrchestrákért KATT IDE

De nem csak Twitteren van élet. Instagramon következett az illiberális Expendables poszter:

„Ready to go against the tide – and to face the Soros orchestra #work #brussels #tuesday #zoltanspox #hungary #mik” - szögezte le az államtitkár.

És hogy a magyar közönség se maradjon le, Facebookon közölte, „már Brüsszelben, 10 órától folytatódik a boszorkányüldözés Magyarország ellen, ahol a Soros-szervezetek kórusa újra fellép”.

És már csak egy további Facebook-poszt hiányzott, hogy meglegyen a 10 ebédidőre, de arra sem kellett túl sokat várni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.