Kovács Zoltán ma ebédidőre már tízszer írta ki az internetre, hogy #SorosOrchestra

Ihletett állapotba került a mai brüsszeli hetes cikkelyes meghallgatástól a kormány nemzetközi kommunikációs szupertandeme. 

Arról már reggel beszámoltunk, hogy Varga Judit igazságügy-miniszter fantasy-köntösbe öltöztette a jogállamisági eljárást („A végén mindig a jó győz”, írta) - Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár viszont más utat választott.

Csak ma eddig személy szerint tízszer írta ki különböző fórumokra új leleményét, a Soros-kórust, vagy, ahogy a Twitteren mondja #SorosOrchestrát.

A Twitteren az első említés után:

Még hatszor ismételte meg:

Erre a képre csak három fér, további államtitkári #SorosOrchestrákért KATT IDE

De nem csak Twitteren van élet. Instagramon következett az illiberális Expendables poszter:

„Ready to go against the tide – and to face the Soros orchestra #work #brussels #tuesday #zoltanspox #hungary #mik” - szögezte le az államtitkár.

És hogy a magyar közönség se maradjon le, Facebookon közölte, „már Brüsszelben, 10 órától folytatódik a boszorkányüldözés Magyarország ellen, ahol a Soros-szervezetek kórusa újra fellép”.

És már csak egy további Facebook-poszt hiányzott, hogy meglegyen a 10 ebédidőre, de arra sem kellett túl sokat várni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.