Orbán Viktorral kívánnak boldog karácsonyt a megyei lapok

képzavar
2019 december 24., 09:09
comments 174

Éljen az ember az ország bármelyik szegletében, a megyei lapok központosításának köszönhetően biztos nem kell attól tartania, hogy lemarad Orbán Viktor karácsonyi interjújáról, hiszen az összes megyei lap ugyanazzal a képpel és címmel hozza a címlapján a miniszterelnök ünnepi gondolatait. 

photo_camera A megyei lapok címlapja 2019 karácsonyán Fotó: 444.hu

A riadóláncban lehozott Orbán-interjú mára már hagyomány a kormányzati médiaalaptványba tömörített megyei lapoknál, amiknél a politika rovatot a Mediaworks Bécsi úti központjából szerkesztik, és minden választás előtt vagy húsvétkor mindenhol nagy Orbán-interjút közölnek.

photo_camera A Mediaworkshöz tartozó megyei lapok címlapjai a választás előtti napon Fotó: 444

Persze a megyei lapok beszántása sem jöhetett volna össze Mészáros Lőrinc közreműködése nélkül

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt