Orbán Viktorral kívánnak boldog karácsonyt a megyei lapok

képzavar
2019 december 24., 09:09
comments 159

Éljen az ember az ország bármelyik szegletében, a megyei lapok központosításának köszönhetően biztos nem kell attól tartania, hogy lemarad Orbán Viktor karácsonyi interjújáról, hiszen az összes megyei lap ugyanazzal a képpel és címmel hozza a címlapján a miniszterelnök ünnepi gondolatait. 

These are supposed to be independent county papers. In reality, their political content is all produced in the Mediaworks central editorial office.
photo_camera A megyei lapok címlapja 2019 karácsonyán Fotó: 444.hu

A riadóláncban lehozott Orbán-interjú mára már hagyomány a kormányzati médiaalaptványba tömörített megyei lapoknál, amiknél a politika rovatot a Mediaworks Bécsi úti központjából szerkesztik, és minden választás előtt vagy húsvétkor mindenhol nagy Orbán-interjút közölnek.

A Mediaworkshöz tartozó megyei lapok címlapjai a 2018-as parlamenti választás előtti napon
photo_camera A Mediaworkshöz tartozó megyei lapok címlapjai a választás előtti napon Fotó: 444

Persze a megyei lapok beszántása sem jöhetett volna össze Mészáros Lőrinc közreműködése nélkül

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.