Három hónap alatt annyian fizettek elő a Disney-re, mint a Netflixre öt év alatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Disney+ streaming szolgáltatás hamarosan akár le is söpörheti a Netflixet, ugyanis a novemberi indulása óta 28,6 millióan fizettek rá elő, írja a BBC.

A jelenleg 170 millió előfizetővel bíró Netflix 5 év alatt tudta elérni azt a teljesítményt, amit a Disney most negyed év alatt. A Pixar, a Marvel, és a Star Warst is magába foglaló Disney valósággal berobbant a stream piacra, amikor csak az első napon több mint 10 millió előfizetőt szerzett. Az előfizetők magas számához valószínűleg a csupán 6,99 dolláros díj is hozzájárul, ami nagyjából 2000 forintnak felel meg. 

Bob Iger, a Disney vezetője a keddi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy hatalmas mérföldkőhöz értek el és a számok még az ő elvárásaikat is felülmúlták. A következő lépés az előfizetők számának növelésén túl a nemzetközi terjeszkedés lesz. A Disney+ jelenleg csak öt országban érhető el, köztük az USA-ban és Kanadában, de márciusra már az Egyesült Királyságban és más nyugat-európai országokban is nézhetik a a Diseny filmeket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér