Lehet még szórakoztatóbb a magyar foci: a kormánypárti médiaalapítvány lapja lilamajmozza az újpestieket

Média
2020 február 07., 08:37

Miután Mediaworks kiadvány, így Mészáros Lőrinc nagylelkű ajándékának köszönhetően a nemzetstratégiailag kiemelt jelentőségű kormánypárti médiaalapítványnak része a Dunaújvárosi Hírlap és annak online kiadványa Duol.hu is.

Ők is foglalkoztak azzal, hogy a csapnivaló gyep miatt az MLSZ betiltotta az Újpest stadionját, de úgy, ahogy senki más.

Egyelőre nem tudjuk, hogy akkor mostantól központi utasításra kell-e így foglalkozni az Újpesttel, mint az utolsó olyan magyar klubbal, aminek még külföldi tulajdonosa van, de szívesen bekebelezné már a NER. (Az ajánlót azóta átírták erre: "A csapat sem jobb, mint a pálya" ⚽️)

Maga az írás véleménycikk, így aztán sok minden belefér, csak egy apróság. Simán az Újpest fejére lehet olvasni, hogy „2002-ben négymilliárd forintért rendeltek beléptetőrendszert, ami végül szeméttelepen végezte”. De azt a valóban leselejtezett beléptetőrendszert nem az Újpest rendelte meg, hanem Deutsch Tamás, még sportminiszterként.

UPDATE: a lap elnézést kért az Újpest-szurkolóktól, és nemcsak a Facebook-ajánlót írták át, hanem a cikket is törölték.

A 444 fociblogját a Facebookon itt tudod követni:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.