Így lett a vírus a Soros-hálózat része

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Emlékeznek még, hogy február végén, a vírus magyarországi megjelenése előtt pár nappal még mitől volt hangos a hazai közélet? Gyöngyöspata, börtönbiznisz, kommunista bíróságok, sorosista ügyvédek. Rémlik? Aztán jött a járvány, ami mindent elsöpört. Ez a történet eredetileg nem Orbán Viktorról szólt, de addig csavarták, hajlították, amíg végül ő lett a főszereplője. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó