Felesleges könyvtárosok, amerikai csúcspont, sorosista vírus

napindító
2020 április 16., 03:10

Semmit sem hajlandó elárulni az operatív törzs a borsodnádasdi idősotthonban és már az egész településen terjedő járványról. A településen nem lehet az ellenzékre mutogatni, mégis terjed a vírus. Inkább a hallgatást választják.

Így lett a vírus a Soros-hálózat része. Orbán Viktornak kész tervei voltak, hogy miről fog szólni 2020 tavaszán a közélet, de jött a járvány. Addig dolgozott rajta, amíg a helyére nem tette.

Karácsony hiába hívta, a járvány során eddig egyetlen egyszer beszélhetett az országos tisztifőorvossal. A főpolgármester akkor jelezte Müller Ceciliának, hogy "nem tökéletes az információáramlás." Aztán nem változott semmi.

A kulturális államtitkár szerint „azokra a könyvtárosokra, akik nem csinálnak semmit, azokra nem lesz majd szükség”. „Volt rá idejük az ünnepek alatt. Mikor, ha nem olyankor, amikor éppen a számítógép előtt ülünk” - mondta Fekete Péter arra, hogy miért csak a húsvéti hétvégét hagyták meg véleményezésre az érintetteknek a törvénymódosító javaslatról, ami elvenné a kulturális dolgozók közalkalmazotti státuszát.

Trump szerint Amerika túlvan a csúcsponton. Hamarosan a korlátozásokat is feloldhatják egyes államokban. Trump szerint ha nem így tesznek, akkor is halnak meg emberek.

Egy terhes ápoló belehalt a koronavírusba, de a baba túlélte. A 28 éves nő egy angliai kórházban dolgozott, két nap alatt fordult súlyosra az állapota.

Egy francia anyahajón több mint 600 ember fertőződött meg. Ez azonban nem a végleges szám, ugyanis még folyik a tesztelés. A személyzet 31 tagját már kórházba szállították.

Amerikai űrparancsnokság: Moszkva műholdromboló rakétával kísérletezett. Nem, ez nem a hatvanas évek.