Érthetetlen egészségügy és a Facebook Legfelsőbb Bírósága

napindító
2020 május 07., 03:13

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Hat nap kevés volt, hogy minden tisztázódjon az egészségügyben kötelezően előírt PCR-tesztekről. Kásler Miklós utasítását próbálja értelmezni a szakma.

Az értelmetlen parancsok vége: zendülés. A magyar egészségügy parancs-értettem világában érezhető törést okozott Kásler miniszter indokolatlan ágyfelszabadítós rendelkezése. Most itt az újabb végrehajthatatlan utasítás.

Tovább lazít Új-Zéland. Jövő héttől várhatóan 100 főig még gyülekezni is lehet.

Magyar tagja is lesz a Facebook Legfelsőbb Bíróságának, ami több mint kétmilliárd ember szólásszabadságról dönthet majd. A 40 fős, a világ csúcsszakértőiből álló testületnek kell majd eldöntenie, mit szabad és mit tilos mondani a XXI. század nyilvánosságának legfontosabb felületén.

Összejött az egymillió aláírás, de ez önmagában kevés a székely kezdeményezés sikeréhez. Hiába támogatja itthon szinte minden párt, még négy országban kellene összeszedni az előírt számú aláírást a holnapi határidőre.

Orbán Trumppal dumált. Haverok. Cimbik. Spanok.

Pancser puccsisták a pácban, avagy a Maduro-meló. Hé Chavez, hol a kocsim? A CIA beájulna!

A maszk miatt összekeverték rabtársával, és véletlenül kiengedték egy chicagói börtönből. Az elítélt ezer dollárt ígért személyes adataiért egy másik rabnak, akinek elvileg szabadulnia kellett volna. Kicsit hasonlítanak is, elég volt felvennie a maszkot.