Kétféle ember, falhoz vágott diák és a maffia

napindító
2020 május 12., 03:14

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

27 új beteg, 4 halott 24 óra alatt. 45 fertőzött van lélegeztetőgépen.

Három nappal később korrigálta az operatív törzs, hogy mégsem ugrott meg hirtelen a kórházban lévő koronások száma. Pénteken meglepő adatot közöltek, amitől teljesen lefagytak, és napokig nem mondtak róla semmit. Hétfő este aztán közölték, hogy egy kórház hibázott.

Csak az új koronavírusos betegeket kell Budapestre szállítani Müller Cecília szerint. És őket se feltétlenül muszáj.

Szél Bernadett: Unom már, hogy maffiózók küldik rám a rendőrséget. Olyan sok rendőr jelent meg a hétfői dudáláson, mint ennél jóval nagyobb eseményeken szokás. Ezeket a tiltakozásokat a hatalom teszi érdekessé.

Felfüggesztette az ügyészség a gyöngyöspatai iskola diákját falhoz vágó igazgató elleni vádemelést. A Gyöngyösi Járási Ügyészség határozata kimondja, hogy az igazgató falhoz vágta a diákot, de egyelőre nem emel vádat az eset miatt.

Szijjártó levelet írt a dán, a finn, az izlandi, a norvég és a svéd külügyminiszternek. Nem oda Buda!

Saját akaratából tért át a muszlim hitre, állítja a másfél éves szomáliai fogságból szabadult olasz önkéntes. Silvia Romano minden nap megírta naplójába, mi történt vele, de szabadulása előtt elvették tőle a fogvatartói.

Évezredekig élhetett kétféle ember egymás mellett Európában. Egy friss ásatás leletei alapján a Homo Sapiensek hamarabb éltek már a Balkánon, mint eddig hinni lehetett. Ez azt jelenti , hogy a neandervölgyi fajjal akár 8000 évig is élhettek egymás mellett.