7 éves lett a 444, keressük a 7 legjobb cikkünket

szolgálati közlemény
2020 május 14., 07:12

2013 április 29-én hétfőn, egy Nyugati tér melletti, 60 négyzetméteres lakásból ezzel a cikkel indult el a 444:

Országszerte agresszívan virágzik az orgona

Az első nap 66 ezer olvasónk volt, tegnap pedig 594 ezer, majdnem a tízszerese. Az elmúlt hét évben összesen több mint 150 ezer anyagot publikáltunk, köztük olyanokat, mint az első, az agresszív orgonáról, és hónapokig készülő, sok részes oknyomozásokat is.

Az ilyen, alapos anyagaink elkészülését 2017 tavasza óta sokan rendszeresen támogatjátok, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Most szeretnénk megtalálni az elmúlt hét évből az a hét anyagot, amelyik a legjobban tetszett nektek. Az elmúlt napokban a szerzőink és szerkesztőink minden évről összegyűjtötték a saját kedvenceiket, és azt szeretnénk, ha szavaznátok, hogy ezek közül nektek melyik tetszett a legjobban.

A 444 a válságban leginkább csak az olvasóira számíthat. Nélkületek nincs jövője az újságnak. Arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a szerkesztőséget!

A 2013-as indulók ezek:

Pár nappal a 444 indulása után, 2013 májusban közöltünk cikksorozatot arról, kiknek és pontosan milyen címen fizetnek milliókat az országgyűlésben bent lévő pártok frakciói. Írásaink után az országgyűlés módosította a közérdekű adatokról szóló törvényt, és bevezetett a visszaélés szerű adatigénylés fogalmát a Ne zavarj, épp lopok törvénnyel.

Magyari Péter interjúja az áfacsalásokról és az adóhivatal szerepéről Horváth Andrással, aki azután hagyta el a munkahelyét, hogy több általa kezdeményezett vizsgálatot leállítottak.

2013-ban Király András írt róla először, hogyan próbálnak kormányközeli szereplők (bármilyen hihetetlen, ebbe a körbe akkor még például Simicska Lajos is beletartozott) egyre nagyobb befolyást szerezni a Balaton környélén.

Magyari Péter kabarétréfája Orbán Ráhel esküvőjéről. (A menyegzőről és a lagziról szóló összes cikkünket, beleértve az ellopott telefonokról, a rendkívüli útfelújításokról, a násznépről és másik ezer apró, de fontos részletről szóló anyagainkat itt tudod elolvasni, érdekes világ volt Magyarországon már 2013-ban is.)

SPIRIT OF SOUND, SPIRIT OF YOLO!!!!! - üzeni Bede Marci 2013-ból.

Plankó Gergő interjúja egy egészen különleges tanárral matematikáról, oktatásról, fiatalságról és még annál is sokkal többről.

A magyar futball ismeretlen, maroknyi hősei: a nézők. Egy NB1-es meccsen a lelátót végigjárva Haszán Zoltán interjút tudott készíteni mindannyiukkal, mind a 114-gyel.

Szavazás: