Államtitkár a bulibuszon ás a világ legdrágább használt cipője

napindító
2020 május 18., 03:32

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

A Kínából beszerzett lélegeztetőgépeket otthoni használatra fejlesztették, állítja a szegedi aneszteziológus. A magyar kórházak intenzív osztályai kaptak belőlük.

Gulyás: Május 26-án nyújthatják be a javaslatot a különleges jogrend megszüntetéséről. Erről az Atv-ben beszélt. Június elején fogadhatja el a parlament.

WHO: Most nem ünnepelni kell, hanem felkészülni a második hullámra. Ahol az első hullám nem volt olyan durva, ott a második még lehet az, figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet európai igazgatója.

Szlovákia akkor sem nyitja meg a határait, ha más országok igen. Ragaszkodnak a járványügyi szigorhoz.

Ha beindul a bulibusz, az államtitkár is elfeledkezik a kötelező távolságtartásról. Dunakeszin úgy tolták a retrópartit a polgármesterrel, mintha már ma sem lennének érvényben a kijárási korlátozások.

„Sem gazdaságilag, sem jogilag sem pedig morálisan nem látjuk támogathatónak a parkolóórák beszerzését”. A parkolásért felelős momentumos alpolgármester aggályosnak tartja, Horváth Csabáék mégis bevárásoltak egy rakás új parkolóautomatát.

Az, hogy a Pesti Srácok bénán hazudik, csak komikus, de amit közben kifecseg, az ijesztő. Az írták, hogy 444-es lesz a ferencvárosi újság új főszerkesztője, de ijesztőbb, hogy állításuk szerint a forrásaink után nyomoz a rendőrség.

A világ legdrágább használt cipője. Michael Jordan 35 éve beleizzadt --> 183 millió forint.