Micimackó, Malacka és az egymillió dolláros óvadék

napindító
2020 június 09., 05:35

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

1,25 millió dolláros óvadékot szabott ki a bíró Derek Chauvin-ra. Ő az az exrendőr, aki 9 percig térdelt George Floyd nyakán. Ha bevállal pár feltételt, 1 millió fejében szabadulhat.

Annak ellenére is ezerszámra veszi a kormány Kínából a lélegeztetőgépeket, hogy a járvány csúcsán is csak 82-en szorultak ezek segítségére. Jelenleg a teljes kapacitás 0,26 százalékát használják a koronavírusos betegek ellátásában.

A fuck-nál sokkal keményebb dolgot mondanak most a police-nak. Egyik napról a másikra marginális elképzelésből központi téma lett Amerikában, hogy csökkenteni kell a rendőrségnek szánt forrásokat, Minneapolisban pedig fel is számolnák a rendőrséget.

Háromnegyedmilliárd forint közpénzt fizet ki a Nemzeti Bank két hatalmas, giccses szoborért. Szőke Gábor Miklós lesz a XXI század legjobban fizetett magyar képzőművésze, miután Matolcsy György alku nélkül 667 millió forintot fizet két művéért.

Kormánybiztos: Új találkozási pont (?) és közösségi tér (?) lesz a Citadella három év múlva. Világos, nem?

Kikapcsolták a webkamerás közvetítést a gemenci feketególya-fészekből, a Facebook-kommentelők kiborultak, hogy nincs min kiborulniuk. Nem bírták elviselni a látványt, mégis nézték az aszály miatt haldokló fiókákat. Aztán a a gemenci ökoturisztikai központot kezdték telefonon zaklatni. A központ lekapcsolta a közvetítést, mire végképp kitört a hisztéria.

Lefilmezték, hogy mi történik a való életben, ha Micimackó találkozik Malackával. Nem gyerekkönyvbe való a látvány.

Mbappé a világ legértékesebb focistája. Több mint 89 milliárd forint.