Mentesítő hajójáratok indulnak Nagymaros és Zebegény között

Rétvári Bence KDNP-s országgyűlési képviselő, az Emmi parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tartott a Nagymaros és Zebegény közötti hegyomlásnál a helyi polgármesterekkel és a helyreállításban résztvevőkkel tartott bejárás után.

Munkagépek dolgoznak Nagymaros és Zebegény között a vasúti pályánál 2020. június 22-én.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Rétvári azt mondta, mentesítő hajójáratok indulnak Nagymaros és Zebegény között.

A heves esőzés miatt június 17-én a lezúduló kő- és sárlavina megrongálta a vasúti töltést, a hordalék eltorlaszolta a Vácot Szobbal összekötő utat, emiatt júliusig nincs arra vasúti közlekedés.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó