Megrendezik az MTV Video Music Awards gáláját augusztusban New Yorkban

Augusztusban rendezik az MTV videós zenei díjátadóját, a Video Music Awards (VMA) gálát New Yorkban - jelentették be hétfőn a szervezől.

Az esemény lesz az első nagy, zárt térbe meghirdetett rendezvény, amelyet a koronavírus-járvány miatti korlátozások elrendelése óta engedélyeznek a városban.

A szervezők és Andrew Cuomo New York-i kormányzó is elmondták, hogy a ceremónia megrendezésénél szigorú egészségbiztonsági szabályokat vesznek figyelembe. A járványhelyzettől függően korlátozott számú közönséget engednek csak be a gála színhelyére, a 19 ezer férőhelyes brooklyni Barclays Centerbe,

de ha kell, közönség nélkül tartják meg a rendezvényt.

Az augusztus 30-ra kitűzött zenei díjátadó gálát a tervek szerint több fellépővel szervezik meg. De nem mindegyikük lesz majd jelen a helyszínen. Lesznek, akik New York jellegzetes helyszíneiről jelentkeznek be fellépésükkel. A műsorban szereplő művészek nevét később jelentik majd be.

Az Egyesült Államokban New York volt az egyik legnagyobb gócpontja a koronavírus-járványnak, a fertőzések számának csökkenésével a város most négy lépcsőben kezdte el lazítani a szigorú járványügyi korlátozásokat. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér