18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Az Index megfojtása és az utasok elriasztása

napindító
2020 július 02., 05:49

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Csendben fojtaná meg az Indexet a kormány, de a szerkesztőség nem hagyja magát. Ha a Fidesz le akarná dózerolni az Indexet, már rég megtette volna. A hatalom tart a botránytól, ezért nem célja megszállni az ország elsőszámú hírlapját. Csak csendben megtörni és kontrollálni.

A megmaradt utasokat is elriasztja a vonatozástól az átgondolatlan vidéki járatritkítás. A Villány-Mohács vonal példáján néztük meg, milyen helyzeteket eredményez, ha egyik napról a másikra megszűnik a közlekedő vonatok 85 százaléka.

Kósa Lajos rendet tesz: Az ország GDP-jének nagyobbik része, hatvan százaléka, vidéken termelődik meg. És nem a fővárosban. Egyetlen kérdéssel feloldotta a Lánchíd felújításáról folyó vitát: "Orbán Viktor miért nem vesz nekem kenyeret?"

Rekord: több mint ötvenezer új fertőzöttet regisztráltak az Egyesült Államokban. Felgyorsult a járvány.

Felfoghatatlan mennyiségű pénz tűnik el idén a globális turizmusból. 1,1 billió dollár. Jó esetben.

Izgalmak Oroszországban: úgy tűnik, megszavazták az emberek, hogy Putyin lényegében örökké elnök maradhasson. Szerencsére az új alkotmány már megjelent a boltokban.

24 emberrel végeztek egy mexikói drogrehabon. Válogatás nélkül tüzeltek a támadók az ott lévőkre.

Zivatar, felhőszakadás, jégeső. Válogatás nélkül tüzeltek a támadók az ott lévőkre. És 30 fok.