Súlyos vadászbaleset, agyevő amőba, Szoboszlai Dominik

napindító
2020 július 06., 05:38

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Súlyos vadászbaleset történt Nagybörzsönyben. Egy vadászatra érkező vendég pénteken a falu erdészét lőtte fejbe, aki válságos állapotban van. A hatóságok egyelőre semmilyen hírt nem közöltek az esetről.

Menesztették Martonicz Dánielt, aki egyszerre volt jelen a lélegeztetőgépeket vásárló és az azokat üzembe helyező cégekben is. Óriási üzlet az állammal üzletelni, különösen járvány idején.

Orbánnak egyre nehezebb a dolga a közrádióban, ha a riporternél is keményebben akar beleszállni a baloldalba vagy Brüsszelbe. Nagy Katalin, a magyar adófizetők hangja hétről hétre egyre magasabbra emeli a lécet.

A jobboldali kormánypárt nyeri a horvát parlamenti választásokat. 90 százalékos feldolgozottságnál biztosnak látszik a Horvát Demokratikus Közösség győzelme.

Agyevő amőba fertőzött meg egy embert Floridában. Florida állam egy megyéjében figyelmeztetést adtak ki a hatóságok.

A brit kormány másfél milliárd fontot költ a kulturális szektor helyreállítására. A koronavírus miatt súlyos pénzügyi helyzetbe kerültek a brit művészeti és kulturális intézmények.

Pénteken elfogadta a Parlament a lex PMFC-t, máris felbukkant a lehetősségel élni kívánó üzletember, hogy megvegye a pécsi fociklubot. Bánki Erik nyújtotta be a törvénymódosítást, amiről mindenki tudta, hogy a pécsi fociről szól.

Szoboszlai Dominikot választották meg az osztrák bajnokság legjobbjának. Klubelnökök és vezetőedzők szavazatai alapján. A 19 éves magyar játékos góllal és gólpasszal búcsúzott a szezontól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.