Fokozódó káosz az Indexben

napindító
2020 július 31., 04:01

Bodolai elhitte, hogy ő a főszereplő. Miközben a távozó indexeseket titoktartási nyilatkozatok korlátozzák, Bodolai László egyedül igyekszik átírni a sztorit a nyilvánosság előtt. Kiderült, hogy egy gyűlésen azt kérte az Indextől, másszanak rá a Városháza ügyeire, hogy őt „ne basztassák”.

Egy nappal a bejelentés után visszalépett az Index új főszerkesztő-helyettese. Tevan Imre azt írja, az új vezetés nem az a profi csapat, ami meg tudna csinálni egy új Indexet.

Brüsszelben nekimentek a fideszesek Kínának, Budapesten már nem. A párt EP-képviselői megszavazták, hogy minden Kínával kötött szerződésben ki kellene térni az emberi jogi kérdésekre is. Szél Bernadett rákérdezett a kormánynál, szót fogadnak-e.

Vezető republikánusok hallani sem akarnak az amerikai elnökválasztás halasztásáról. Lekeverték Trumpot, aki a levélszavazás csalásveszélyessége miatt várna a járvány lecsengéséig a voksolással.

Koronavírusos lett Bolsonaro brazil elnök felesége és még egy minisztere. Az elnök közben lassan felgyógyul saját, július elején diagnosztizált fertőzéséből.

Meghalt Borsos Olivér teniszező. Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel tihanyi esküvője után szenvedett súlyos balesetet.

Lövöldözés volt Érden, egy ember meghalt. Két több fős társaság esett egymásnak.