Farkaskölyök van, Apostol-koncert nincs

napindító
2020 augusztus 04., 03:41

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

A kutatóintézetek fenntartójának egy mondat is elég, hogy eldöntse, támogatható-e egy téma. 11 milliárdos pluszforrás elosztása mutathatja meg, milyen lesz a kutatásfinanszírozás az MTA félreállítása utáni időkben.

Mégis elmarad az Apostol koncertje az Arénában. A koronavírusos tiltás ellenére tervezték megtartani, de végül márciusra halasztották inkább.

Háborús bűnök gyanúja a brit elitalakulatnál. A híres SAS egyik egysége több tucat fegyvertelen afgán civilt gyilkolhatott meg 2011 elején. Mindegyik bevetésről ugyanazt állították, aztán pedig inkább nem emlékeztek semmire.

Már a legénység negyede koronavírusos a karanténba zárt óceánjárón. Pénteken még csak négy fertőzött volt a norvég hajón.

Homokba írt SOS felirat mentette meg három tengerész életét Mikronéziában. Klasszikus megoldás, de még mindig működik.

Trump mégis engedi, hogy a Microsoft megvegye a TikTok-ot, ha a kormány kap egy jelentős szeletet a vételárból. Ha nem, akkor egyszerűen betiltják az alkalmazást az Egyesült Államokban.

Lefilmeztek egy farkaskölyköt a Bükkben. Gyanakodva kerülte meg az erdész autóját.

Testük harmadát felfalva nimfomán zombikká változtatja a kabócákat egy parazita gomba. Mindenkinek megvan a maga baja.