Látogatási tilalom, súlyos tízezrek és egy közös példa

reggel 4
2020 szeptember 03., 05:46

Más országok ingyen kínálják, mi súlyos tízezreket fizetünk a koronatesztekért. Magyarországon nehéz megfelelni az ingyenes teszt feltételeinek. Ezért fordulhat elő, hogy egész Európában mi végezzünk a legkevesebb tesztet. Pedig a védekezéshez muszáj bővíteni.

Látogatási tilalmat rendeltek el több kórházban is. Köztük van a Honvédkórház, a mezőtúri, a gyulai és a békéscsabai kórház is.

A közösen mutatott példa. Tíz éven át csak megalkuvásokat láttunk, most két nagy múltú intézmény is megmutatta, hogy kell bátran, békésen és határozottan nemet mondani a hatalomnak. Mostantól mindenkinek nagyon ciki a behódolást választani.

Doktori Tanács: Vidnyánszky kirekesztő beszédmódja alkalmatlanná teszi bármilyen oktatási intézmény vezetésére. Vidnyánszky szerint Karsai György, az SZFE tanára képtelen felfogni, mi az a nemzet, haza, kereszténység.

Mexikóban halt bele a legtöbb egészségügyi dolgozó a koronavírusba. 1320 egészségügyi dolgozó vesztette életét.

Dwayne Johnson és az egész családja koronás lett. Már jól vannak.

Családfakutatással lett meg egy 16 évvel ezelőtti gyilkosság elkövetője Svédországban. A rendőrség 7000 embert hallgatott ki, 5000 emberen végzett DNS-vizsgálatot, és 40 ezer oldalnyi anyagot állított össze. Olof Palme 1986-os meggyilkolása óta nem folyt ekkora nyomozás.

43 emberrel és 6000 marhával a fedélzeten süllyedt el egy hajó a Kelet-kínai-tengeren. A hajó vészjelzést adott le, amikor a Maysak tájfun lecsapott rájuk.