Minden nap harc, de mehetsz jutalomból a Szuperkupára

reggel 4
2020 szeptember 09., 05:50

„Orbán Viktor azt mondta, hogy 2022-ig minden nap van egy harc, amit meg kell nyerni, és a nap végén számot kell vetni, hogy a mai napon győztünk vagy vesztettünk.” A végső célról, a 16 ezer lélegeztetőgépről, és a tiszteletről rántotta le a leplet Menczer Tamás külügyi államtitkár.

Az MLSZ ötszáz egészségügyi dolgozót ültetne be jutalomból a Szuperkupára. Miközben Szlávik János rizikósnak tartja a rendezvényt.

A koronavírustól tartva nem ment a miskolci edzőtáborba a birkózó, egy évre eltiltotta a válogatottól a szövetség. Megszólaltak a sportolók, akiket megbüntetett a birkózó szövetség. Van, aki sérüléssel igazoltan orvosnál volt, van, aki az egyetemi ügyeit intézte. Németh Szilárdtól várnak segítséget.

Felfüggesztették az oxfordi koronavírus-vakcina tesztjeit, miután egy tesztalanynak súlyos egészségügyi problémái lettek. A brit-svéd tulajdonú cég szerint a beteg várhatóan meggyógyul.

A fehérorosz rendőrség több tucat tüntetőt őrizetbe vett Minszkben. Miután összetűzés kezdődött a rendőrök és a tüntetők (többségükben nők) között, akik megpróbáltak eltorlaszolni egy utat, hogy megakadályozzák a rendőrök előrenyomulását.

Bűzös folyadékkal támadtak rá Navalnij ellenzéki aktivistáira. Három embert kórházba kellett szállítani.

2024-től csak azok a mozik kaphatják a legjobb filmnek járó Oscart, amikben szerepet kapnak mellőzött kisebbségek. A filmvásznon és a stábtagok között egyaránt.

Álmodnak-e ateista androidok családbarát bolygóval? Ridley Scott keltetőjéből bújt ki az új, monumentális sci-fi, A farkas gyermekei. A posztapokaliptikus sorozat a rajongóknak biztosan nem okoz csalódást, kérdés, hogy sikerül-e az első három rész színvonalát tartani.