Hallgasd a 444 új podcastját a reggeli készülődéshez!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Indulsz a munkahelyedre? Épp szállsz be a kocsiba vagy veszed a maszkod a villamosra? Vagy otthon vagy és meghallgatnál egy podcastot amíg elkészíted a reggelid és megiszod a kávéd? Hallottad már a szombaton indult podcast sorozatunk első adását?

Elindult a Pozitív, a 444.hu podcast sorozata, amelyben arra keressük a választ, hogyan alakulhat át a világ a koronavírus-járvány után, hogy fogunk dolgozni, utazni, enni, érezni. A Pozitív adásaival minden szombaton jelentkezünk.  Az első adásban Vargha Dóra orvostörténésszel és Müller Viktor biológussal beszélgettünk arról, hogy mikor mondhatjuk azt, hogy véget ért egy járvány, mit lehet sejteni ennek a járványnak a végéről, és mi marad velünk, ha egyszer a járványnak vége lesz.

Meghallgathatod Spotifyon, a Google Podcast és most már az Apple Podcast oldalán is, vagy itt a cikkünkben. 


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!