A gyilkosok emlékműve - Előzetes

Kedden este 7-kor bemutatjuk a 444 legújabb dokumentumfilmjét, A gyilkosok emlékművét. A film egy budai úri kerületről szól, ami a mai napig nem tud szembenézni a korábbi lakosok által elkövetett, felfoghatatlanul kegyetlen bűnökkel.

A film a 444 Kör tagjainak támogatásából készült. 

Rendezte: Ács Dániel; Vágás, grafika: Kiss Bence; Operatőr: Botos Tamás - Szász Zsófi, Kőrösi Máté; Fény, hang: Budai Balázs, Terner Péter; Produkciós munkatárs: Kiss Veronika

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.