Jól alszik, asszonyság? – kérdezem én. És még számos egyéb satöbbire keressük a valamicsodát:
Csupa aktuális, nemzeti sorskérdést feszeget nemzeti audiovizualizációnk. A mikrofonnál: Bede, Uj Winkler. A másik szobában: Botos (vágja a Plankó-Ács trió videóját).
Segédanyag:
00.00: Heti ígéret: megpróbáljuk foci nélkül. Öngól, persze.
01.00: Rögtön el is meséljük az Orbán és a foci könyvet.
02.00: Mi baja Bedének a kutyákkal?
07.00: Na, vajon Bedének milyen autója van?
11.50: Karikó Katalin hibázott.
15.00: Túlélési kalauz varjú- és egyéb támadásokhoz.
17.10: Hogy miért nem foglalkozunk színházzal?!
21.00: És most: színház, színház színház!
28.00: Kálid Artúr, aki amúgy egyébként bissau-guineai, és – mekkora szörpríz! – Winkler is!
33.30: Táskaidőszakok a kommunizmusban.
36.00: Nagyon jó japán Naniva kő.
41.00: Sorozatok, amiket nem látott a Bede: Elit alakulat (Band of Brothers).
44.15: Ki fog járni a nyíregyházi egyetemre? Csurgó Dénes átfogó cikke egyetemtémában.
56.40: Ronnie Wood haja (rewind).
57.00. Vamzer autósok és kiégett lámpák Csongrádban.
67.00: Önvezet a világ legjobb gitárosa.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.