Klasszikus politikai pedofília

vélemény
2021 május 21., 10:11
photo_camera Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Amikor ezeket a sorokat írom, még nem világos, hogy Kocsis Máténak meglesz-e a pedofil grand slam. De ha valaki meg tudja csinálni, az egyértelműen a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis kedden, szerdán és csütörtökön, egyfajta folytatásos szappanoperában mutatta be pártja „pedofilellenes törvénycsomagját”, ha pénteken jön az újabb részlet, meglesz a negyedik rész is, ami már teniszben is elég lenne a grand slamhez, nemhogy a politikában.

A Fidesznek még nem sikerült megtalálnia azt az egy témát, amire fel tudják építeni a 2022-es választási kampányukat. Az előző kampányaik alapján viszont biztos, hogy valamilyen olyan ellenséget keresnek,

akiről azt lehet hazudni, hogy el akar pusztítani valamit, ami a Magyar Emberek számára szent.

A dehumanizált migránsokról sulykolt, leegyszerűsített üzenet annyi volt, hogy mindenkit meg akarnak ölni, de asszonyainkat és lányainkat előtte még meg is becstelenítenék. A pedofilok, akik nem idegenek, hanem Köztünk Járnak, a gyermekeinkkel követnének el iszonyatos dolgokat.

Szemben a 2010-es évek menekültjeivel, akik közül valójában – sajnos – senki nem akart Magyarországra jönni, pedofilok tényleg vannak és lesznek is az országban. Amit csinálnak, kétségtelenül iszonyatos, de ebben a pillanatban meg is kell állítanom ezt a gondolatmenetet, hogy ne azt tegyék az olvasók is, amit Kocsis Máté szeretne.

Ennek a cikknek az olvasói ugyanis egészséges lelkű emberként természetesen elítélik a pedofíliát, és egyetértenek azzal, hogy az ilyen bűncselekmények elkövetőit meg kell büntetni. Kocsis Máté és párttársai azonban nem egészséges lelkű emberek, ők nem azért foglalkoznak kiemelten a pedofilokkal, hogy a magyar gyerekek biztonságban legyenek. Az elsődleges cél természetesen itt is politikai. A NER-ben a hatalom megtartásáért mindent szabad, még folytatásos, sápítozó, kenetteljes szappanoperát is csinálni a gyermekvédelemből. Több olyan pedofil ügy volt Magyarországon az utóbbi években, amire válaszul a kormány inkább az elkövetőknek falazott.

Amikor 2015-ben szerencsétlen közel-keleti menekültek utaztak át tömegesen a Keleti pályaudvaron, a NER minden igyekezete ellenére sem sikerült minden magyar állampolgárt érzéketlenné tenni a szenvedés iránt. Civil szervezetek, magánemberek sora segített azoknak az embereknek és családoknak, akik mindent hátrahagyva kénytelenek voltak elmenekülni otthonukból.

A pedofiloknak, akiknél jobban talán senkit nem vet meg a magyar társadalom, nyilvánvalóan nincsenek ilyen civil támogatóik. Így Kocsis Máté pedofiltörvénye olyan politikai buldózerré válik, ami mindent akadály nélkül le tud tarolni, hiszen senki nem fogja feltartóztatni. Nincs az a politikus, aki kockáztatná, hogy rásüssék a pedofília bélyegét, és az ellenzék egy része a Kaleta-ügy kirobbanásakor egyébként is Kocsishoz hasonló lelkesedéssel követelte a pedofilok nyilvános listázását.

Így senki sem fogja nyilvánosan felvetni, hogy a Kocsis javaslatában felmerülő pedofillista nem feltétlenül hatékony módja a gyermekek védelmének, a kormánymédiában követelt kémiai kasztrációval kapcsolatban pedig még ennél is komolyabb aggályok merülnek fel.

Innentől kezdve ez a buldózer csak akkor áll meg, ha Kocsis Máté úgy érzi, már nem hasznos politikailag, esetleg valami belső erkölcsi parancs megállítja. Egyikben sem bíznék. Marad az a lehetőség, hogy valami felsőbb hatalom kicsavarja a kezéből a kormányt. Ebben sem bíznék.

Orbán Viktor cinikus és amorális évtizedeihez képest is mélypontot jelentett az a tavaly októberi nyilatkozata, amelyben arról beszélt, hogy Magyarország türelmes a homoszexualitás tekintetében, de van egy vörös vonal:

„hagyják békén a gyerekeinket”.

A homoszexuálisok pedofíliával vádolása hajszálpontosan ugyanaz, mint a zsidók elleni vérvád volt. Szerencsére a maceszba sütött keresztény szűzlányok legendájához már kevesen ragaszkodnak, és civilizált helyeken a gyerekekre vadászó melegekkel sem lehet rémisztgetni. Sajnos Magyarország nem ilyen hely, ezt pontosan tudja Kocsis Máté és Orbán Viktor is.

A pedofíliát még csak most kezdi bedobni a nyilvánosságba a Fidesz, a „gender” és az „LMBT” démonizálása viszont, akármilyen zavarosan is, már azelőtt megkezdődött, hogy Orbán tavaly ősszel klasszikus vérváddal illette volna a homoszexuálisokat.

Ha nem történik valami rendkívüli, vagy esetleg nem sikerül még a melegeknél és a pedofiloknál is hatékonyabb ellenségképet találni, mindkét téma felszínen lesz tartva a kampányban, jó eséllyel össze is kapcsolva.