Arrébb raklak, mint Ronaldo a szalontüdőt!

  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Egyre aggasztóbb méreteket öltő podkasztolgatásunk ezúttal is elvéti a sulymot (miszerint vízigesztenyét). Kinek áll ez érdekében? (És vica versa.)

Hallgassnak végre!

A Bede-Uj-Winkler duó „rendes” heti podkasztja, Botos Tamás távoli támogatásával.

00.50: Köszöntjük Adolf Hitler nevű kedves hallgatóinkat születésnapjuk alkalmából. Fülük érjen bokáig.

02.30: Tudod, az az izé, na... Hogy is hívják? Na.. mondjad már... abban az izében volt izé...

04.00: Észak-rodéz rapszódia: Kenneth Kaunda emlékezete.

09.30: Fontos kortárs újságírói műfaj: rácsodálkozás egzotikus helyek érdekes szubkultúráira. Miszerint:

15.40: Kedvenc szerzőnk, a híres Acemoglu Robinson.

17.50: Mit szól hozzá, Hacsek? Banglades megelőzte Indiát!

23.20: A kínaiaknak nem kell magyar Fudan, mi erőszakoljuk rájuk.

25.00: Még hogy nem volt izzó gázgolyó a Föld?! Gyakoroljon önkritikát a hallgató!

27.30: Egy erősen síbolásgyanús oldal:

28.20. Airtist, klasszikus magyar akusztikus techno.

28.50: Hogy is vót, amikor Winkler 1990-ben elakadt a Vágány utcában a Renault 4-esével?

31.40: Siena mellett egyszerre csak elkezdett fölmenni a hűtővíz a picsába.

33.10: Miért ne tiltsák be a damilos fűkaszát mégse!

35.30: Triál a parasztolimpián.

37.00: Savanyú főtt tüdőt a nemzeti értéktárba!39.00: További lehetőségek a pedofiltörvényben.

42.00: Meggyőzés Kalifornia bejárati ajtóinál.

4800: Minisorozat-ajánló: Halston.

51.30: Cristiano Ronaldo megreformálja az idiótára csontosodott marketingszakmát

Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom