Gyakoroljunk nyomást Mészáros Lőrincre, hogy hazánkhoz méltó fellépőt hívjon a pénzünkből az esküvőjére!

buli
2021 július 03., 11:17

Éljen az ifjú pár! Közbeszerzésen megpályázható a menyasszony!

Ember táncol Ferrarival
photo_camera Illusztráció: ember táncol Ferrarival

Mészáros Lőrinc gázszerelő-playboy és szerelme hamarosan egybekel, de az esküvőt már most beárnyékolja egy apróbb kellemetlenség: úgy néz ki, a magyar államháztartás az etyeki álompárnak nem fogja tudni kigazdálkodni Jennifer Lopezt (hiába lop az).

De nem engedhetünk a 48-ból, sőt a 2010-ből! Ha Kanye Westet sikerült leszerződtetni, hogy fellépjen egy jereváni tóban, akkor az azeri baltás gyilkos nagy barátainak is bele kell adniuk apait-anyait (férfit-nőt!), nehogy szégyenben maradjon a nemzet vőfélye.

photo_camera Az ember, akinek olyannyira más kezeli a pénzügyeit, hogy talán házasodni is más fog helyette Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Hogy a magyar gazdaságtörténet legnagyobb teljesítménye milyen zenét szeret, vagy hogy egyáltalán fogyaszt-e bármilyen kultúrát, nem tudjuk. Odáig világos, hogy szeretné felvásárolni Munkácsy Mihály műveit, de festményekre nem lehet eljárni a szerény lakodalom költségeit visszahozni hivatott menyasszonyi táncot.

Jobb híján Orbán Viktor ízléséhez kell igazodnunk: ami neki jó, az vélhetően jó lesz Strómanné Várkonyi Andreának is. Mivel a járványkormányzástól a Fudan Egyetemig úgyis mindig az lesz, amit mi, Magyarok akarunk, hát gyakoroljunk nyomást a döntéshozókra, nehogy valami nívótlan marhaságra verjék el az adóforintjainkat.

A cikk végén lehet szavazni arról, ki képviselheti legjobban a kultúrát a nemzet álomesküvőjén.

Thaiföldi cimbalmosok

link Forrás

A népzene és a miniszterelnök kedvenc száma, a Hotel California legjobb ötvözete. Már Orbán Ráhel esküvőjéhez is ajánlottuk a rozéfröccsök mellé, így a siker a magyar Brangelina, az Andrinc nagy napján is biztos lenne, ilyesmi mellett a hangulat nem érdemelhet panaszt.

Burzum

link Forrás

A korai, templomgyújtogató korszakot hagyjuk, a mai Varg Vikernes a tökéletes választás: a középkori ambientben utazó norvég medve gyakorlatilag ugyanazt mondja Európáról, mint a magyar miniszterelnök, miközben Franciaországban hisztizik, fantasyjátékokat gyárt, és valamiféle „István, a király”-nosztalgiától fűtve egyfajta misztikus-vallásos vérkultuszt dicsőit. Pro: a 700-as éveket idézően királyi lenne a hangulat. Kontra: Semjén Zsoltnak kínos lehet, hogy Vikernes megvált a Kristian névtől.

Jennifer Lawrence

photo_camera Fotó: THOMAS SAMSON

Ha nincs JLo, jó a szamár is. JLaw úgyis járt már Magyarországon, gyönyörűen énekli majd Mészáros urunknak a Tavaszi szél vizet árasztot.

Abdu Rozik

link Forrás

Akárhogy is töröm a fejemet, egyetlen érv sem jut eszembe az ellen, hogy a dagesztáni Haszbulla ősellensége, a tádzsik Gönczi Gábor, Abdu Rozik tiszteletbeli türk testvérünk nyomja a show-t a polgári-konzervatív fesztiválon. Sőt ilyen line-uppal talán még Vlagyimir Putyin is tiszteletét tenné a szerény lakodalmon.

Steven Seagal

Én csak ennyit mondok:

link Forrás

És akkor azt hiszem, hogy többet nem is kell mondanom. (Esetleg még annyit, hogy talán benne is van kipcsak vér, illetve az érkezésével a felfokozott hangulatban remélhetőleg Tihanyban is látnánk olyan jeleneteket, mint a klasszikus csecsen esküvőkön, amik után a násznép fegyverrel szorított le autókat az utakon.)

Nemzeti megamix

A KDNP-s Juhász Hajnalka a 70 éves Pataky Attilával
photo_camera A KDNP-s Juhász Hajnalka a 70 éves Pataky Attilával Fotó: Juhász Hajnalka/Facebook

Ha a szivárványtól megvadult nyugati világ nem hajlandó letérdelni a magyar gerlepár előtt, megoldjuk egy kis hazaival: Mándoki Soul Train, Schuster Lóri B, Nagy Feró egy szál bikiniben, Pataky Attila egy pataki tállal, Csűry Lajos, Havasi Balázs, Havasi Bertalan, Havas Henrik, Hó Márton, Fásy Ádám, Mága Zoltán, a jó LaciBetyár, a rossz LaciBetyár és a csúf LaciBetyár, Macskanadrág, Simicska, Ákos, Majka, Dzsudzsi, Judy, Cooky, Tyutyu stb.

Michael Jackson

Michael Jackson elhagyja a tárgyalótermet 2005-ben, ahol többek között gyerekmolesztálással vádolták meg
photo_camera Michael Jackson elhagyja a tárgyalótermet 2005-ben Fotó: POOL/Getty Images/AFP

„Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni, akit előbb fel is támasztunk”közölte Várkonyi Andrea, de aki egy kicsit is tud olvasni a sorok között, az érezheti, hogy megvan, kit látna legszívesebben a menyasszony. Ha valaki pár év alatt büntetlenül el tud lopni kétmilliárd dollárt a Kárpát-medencében, az nagyobb dolgokat is el tud intézni annál, hogy felléptessen egy 12 éve halott embert. Egy gyerekmolesztáló popsztár meghívása ráadásul felérne egy fülessel a sivalkodó PC-diktatúrának.

Pál József

Az eredeti tőkefelhalmozás NERtesei szeretnek ironizálni magukon, elég csak megnézni a drMáriás-kultuszt. A legnagyobb élő magyar ellenzéki sanzonénekes nem kerülne sokba, cserébe az idők végezetéig gyönyörködhetnénk a videón, amiben eljárják a nemzetstratégiai Jerusalemát erre a slágerre:

link Forrás

AC/DC

Érti, aki érti.

Tartalék: a színész úr

link Forrás

Ha minden kötél szakad, legalább lesz egy baromi jó Himnuszunk. Ford Transit gloria mundi.