Kedves hallgatóink!
Az össznemzeti longvíkend alkalmából Borízű hang (ohne lelátó) fedőnevű pótkeszt műsorunk fennállásának első adásszüntetét tartja. Úgy alakult, hogy a három állandósult szereplőből csak egyetlen egy tartózkodott a felvétel lehetséges időpontjaiban Budapesten, és némi tanakodás után úgy döntöttünk, hogy nem kínoznánk a t. hallgatót két telefonon recsegő és egy stúdióban szólózó hanggal, hanem ragaszkodnánk az eddig tartott produkciós minőséghez. Tehát egyszerűbb kihagyni egyetlen (az augusztus 22. vasárnapi) adást. A jövő héten (vasárnap) már lesz Borízű hang, mint rendesen.
Megértésüket vagy meg nem értésüket köszönjük.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.