Jövő tavasztól már a Kálvinig jár a hármas metró Kőbánya felől

közlekedés
2021 szeptember 03., 13:18

Közleményt adott ki a BKV Zrt. a hármas metró felújítási folyamatainak állapotáról.

A legfontosabb hír, hogy a Kálvin tér, Corvin-negyed, Semmelweis Klinikák állomásokat 2022 tavaszán újra megnyitják az utasforgalom előtt. Ezeken a helyszíneken jelenleg az állomási diszpécserhelyiségek épülnek, az új mozgólépcsőket építik be, és több gépészeti berendezés üzembe helyezése is elkezdődött.

Négy hétre zárták le a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest közötti szakaszt, ebben az időben többek közt folytatták a Dózsa György út, Ecseri út és Pöttyös utca utólagos akadálymentesítését. Az Ecseri út és Pöttyös utca állomásokon az év végétől használhatják az utasok a felvonókat.

A BKV egy videót is közölt a felújítási munkákról:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.