Kubatov elismerte, hogy jóval a megjelenésük előtt tudott a Borkai-videókról

video
2021 szeptember 04., 10:47
comments 5
  • A kötcsei találkozó előtt megkérdeztük a Fidesz pártigazgatóját arról a fényképről is, amint a Borkai-ügy egyik gyanúsítottjával, F. Gáborral látható.
  • A vallomások szerint ez a férfi bízta meg a Borkaiékkal látható lányokat, hogy videózzák le a bulit, később pedig a felvételek terjesztésében is szerepe lehetett.
  • Az Borkainak a HVG-n ismertetett vallomásából derül ki, hogy Kubatov jóval a felvételek kiszivárgása előtt ismerte azokat. Ezt most meg is erősítette a Fidesz pártigazgatója.
  • Este jelentkezünk egy hosszabb riporttal Kötcséről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.