Mindenki megnyugodhat, Kovács Zoltán kutyájáról is kiállítanak egy ötméteres szobrot a Vadászati Világkiállításon

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 szeptember 11., szombat 0:52
31

Egy politikai rendszer akkor igazán működőképes hosszú távon, ha a legnyomorultabb tagjának is tud valami igazán kívánatosat ígérni. A despotizmus azt, hogy talán nem nyírnak ki. A feudalizmus azt, hogy ha hű vagy a hűbéruradhoz és az Egyházhoz, akkor előbb talán nem nyírnak ki, aztán nem a pokolban fogsz rohadni az idők végezetéig. A kapitalizmus azt, hogy bármi lehet belőled. A NER azt, hogy ha eléggé hű vagy Orbán Viktorhoz, a legszemélyesebb álmaidat is megvalósíthatod mások pénzéből.

A NER hosszú távú működőképességét a 2010 óta lezajlott választásoknál is sokkal plasztikusabban bizonyította, hogy amikor a több tucat megjelent sajtómunkás pénteken késő éjjel a névadót és Kovács Zoltán államtitkárt követve belépett Szőke Gábor Miklós szobrász sportcsarnok méretű csepeli műhelyébe, az addig szolidan ásítozó társaság néhány lépés után egy drótszőrű magyar vizsla kábé öt méter hosszú, fadarabokból összeácsolt szobrába botlott.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt