Mégsem zsarolták Karácsony Gergelyt SMS-ekben, szerinte ezek csak politikai játszmák voltak

2021 október 14., csütörtök 18:56
21

Karácsony Gergely szerint mégse zsarolták politikusok SMS-ben, ezek csak politikai játszmák voltak, erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt. Korábban egy szerdai háttérbeszélgetésen mondta azt, hogy „hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbáltak már megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is rajta van ezen a listán.”

A műsorvezető megkérdezte, hogy miért nem ment el a zsarolással a rendőrségre, mire Karácsony azt mondta, „inkább fenyegetőzésnek nevezném ezeket”, egy hatalmi kérdés részének.

„Zsarolták vagy nem zsarolták?” - kérdezte a műsorvezető.„Nem, nem, ezt nagyon határozottan szeretném mondani. Ezek politikai játszmák, beszólogatások. Semmiképp sem olyan, amivel bíróságra kéne menni” – válaszolta Karácsony.Karácsony azt mondta, azért beszélt a zsaroló sms-ekről, mert az elmúlt időszakban azt tapasztalta, hogy az előválasztás alatt nyomás alá helyeződtek a politikusok. Viszont most azért nem hozza őket nyilvánosságra, mert „nagy bajban lennénk, ha ezekkel az SMS-ekkel kellene szórakoztatnunk egymást”, de most már inkább a békekötés ideje van. (via Telex)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt