1956 régen volt, kit érdekel, van nekünk 2006-unk is, az sokkal használhatóbb

vélemény
2021 október 23., 04:23
comments 18

Az utóbbi napok politikailag legkifejezőbb fényképén a vizualitásban amúgy is bivalyerős Németh Szilárd tekinthető meg a Kozma István kétszeres olimpiai bajnokról elnevezett birkózóakadémia épülete előtt. A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára egy tipikusan ötvenhatos Csepel teherautó mellett feszít délcegen, amelyre ráapplikálták az Elkúrtuk című vadonatfriss filmalkotás plakátját. A dolgok állása – ennyit írt a fotó mellé a nagy kommunikátor a közösségi média különböző platformjain.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.