Erdélyi Zsolt szakértőként segíti Gattyán Györgyöt

POLITIKA
2021 december 21., 16:38
comments 12

A Docler Holding megerősítette a Telexnek, hogy:

„A mozgalomnak jelenleg nincs kampányfőnöke, mert a mozgalom nem kampányol. Erdélyi Zsolt szakértőként segíti Gattyán György munkáját.”

photo_camera Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Gattyán György a múlt héten jelentette be, hogy hivatalosan is elindul pártjával, a Megoldás Mozgalommal a 2022-es választáson. Gattyán – akinek a cége nemrég 900 milliót kapott egy NER-es tőkealapból – már plakátokon kampányol. A Publicus felmérésében az emberek 22 százaléka mondta, hogy a Fidesz állhat Gattyán politikai ambíciói mögött.

A tájékoztatás szerint Erdélyi Zsolt a szexkamera-iparágból milliárdossá lett üzletembert a digitalizációs célkitűzéseiben segíti a Legnagyobb Vállalkozás munkatársaként. A reklámosnak november 1. óta van megbízási szerződése a Legnagyobb Vállalkozással.

Tavaly nyáron az Indamedia tanácsadójaként az Index főszerkesztőjének leváltását sürgette nyilvánosan. (Dull Szabolcsot ki is rúgták, aztán felmondott szinte mindenki, az Index kormányközelivé vált, és megalakult a Telex.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt