Brüsszelben is ezrek tiltakoztak a járvány miatti lezárások ellen

járvány
2022 január 10., 06:37

Nemcsak Bécsben, Prágában és Németországban tiltakoztak hétvégén több ezres tömegek a járvány megfékezésére hozott intézkedések és a kötelező oltás ellen, hanem Ausztriában máshol, Belgiumban és Csehországban is.

Brüsszelben kb. 5000 ember tüntetett a koronavírus-szabályok enyhítéséért, a résztvevők „szabadságot és az oltásdiktatúra megszüntetését” követelték az Euronews szerint.

Innsbruckban, Ausztriában mintegy 6000 ember tiltakozott az intézkedések és a kötelező védőoltás ellen.

„Minél nagyobb a nyomás, annál nagyobb lesz az ellenállás” és „Védjétek meg a gyermekeiteket” feliratú transzparensek a prágai oltásellenes tüntetésen.
photo_camera „Minél nagyobb a nyomás, annál nagyobb lesz az ellenállás” és „Védjétek meg a gyermekeiteket” feliratú transzparensek a prágai oltásellenes tüntetésen. Fotó: MICHAL CIZEK/AFP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.