A keresztény-konzervatív sajtó áll, mint a cövek, a szexi kormánypropaganda formás popsijáért sokan még egy verést is elfogadnának – képek

Lezárt tartalom a Kör tagjainak Média
2022 január 21., 09:47
comments 26

Sokan felháborodtak, amikor a legolvasottabb újság, az Origo 2014-ben azzal az indokkal hajtott végre jobboldali fordulatot, hogy „a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az integrált tartalom előállítás stratégiájának megvalósítására, ezért átszervezi az eddigi tartalomirányítási szervezetét”.

Az addig száraz, kiegyensúlyozott, független lap egyre markánsabb hangot ütött meg, például onnantól bátran követelte a széles körű, hatósági kegyetlenkedést a halál elől menekülő, nem fehér emberekkel szemben. Közben nem pihenhetnek: Rogán Antalék a központban elvárják a magas olvasottságot, és a fiatalok megszólítására is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy Magyarország magyar ország maradhasson.

photo_camera Gábor László, az Origo főszerkesztője érkezik Kötcsére Fotó: Czinkóczi Sándor/444

És van még egy sokkal kevesebbet taglalt pozitív hozadéka annak, hogy Gábor László vezetésével nemzeti kézbe vették a lapot: most már ugyanis végre eljutnak hozzánk azok a nemzetstratégiailag kiemelt jelentőségű hírek, amiket a korábbi libernyák-kommunista-transzgender szerkesztőség elhallgatott…

jegyezte meg a polgári lap.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt