A keresztény-konzervatív sajtó áll, mint a cövek, a szexi kormánypropaganda formás popsijáért sokan még egy verést is elfogadnának – képek

Média
2022 január 21., 09:47
comments 26

Sokan felháborodtak, amikor a legolvasottabb újság, az Origo 2014-ben azzal az indokkal hajtott végre jobboldali fordulatot, hogy „a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az integrált tartalom előállítás stratégiájának megvalósítására, ezért átszervezi az eddigi tartalomirányítási szervezetét”.

Az addig száraz, kiegyensúlyozott, független lap egyre markánsabb hangot ütött meg, például onnantól bátran követelte a széles körű, hatósági kegyetlenkedést a halál elől menekülő, nem fehér emberekkel szemben. Közben nem pihenhetnek: Rogán Antalék a központban elvárják a magas olvasottságot, és a fiatalok megszólítására is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy Magyarország magyar ország maradhasson.

Gábor László, az Origo főszerkesztője érkezik Kötcsére
photo_camera Gábor László, az Origo főszerkesztője érkezik Kötcsére Fotó: Czinkóczi Sándor/444

És van még egy sokkal kevesebbet taglalt pozitív hozadéka annak, hogy Gábor László vezetésével nemzeti kézbe vették a lapot: most már ugyanis végre eljutnak hozzánk azok a nemzetstratégiailag kiemelt jelentőségű hírek, amiket a korábbi libernyák-kommunista-transzgender szerkesztőség elhallgatott…

jegyezte meg a polgári lap.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.