Meghalt Meat Loaf

GYÁSZ
2022 január 21., 08:36
comments 4

Csütörtök este, 74 éves korában meghalt Meat Loaf, Grammy-díjas énekes. A Deadline azt írja, az énekest szerettei, felesége és két lánya körében érte a halál. A halál okát nem közölték.

Marvin Lee Aday néven, 1947-ben született Dallasban, zenei karrierjét Los Angelesben kezdte, amikor megalakította zenekarát, a Meat Loaf Soult.

Meat Loaf 1977-ben megjelent lemeze, a Bat Out of Hell minden idők egyik legkelendőbb lemeze volt, 14 millió darabot adtak el belőle. Az énekes több mint ötven filmben és sorozatban is szerepelt, például a Harcosok klubjában és a Rocky Horror Picture Show 1975-ös filmváltozatában, utóbbiban Eddie-t alakította.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt