Ilyen lesz Tiborcz és Mészáros egykori cégének aligai szállodája

környezetpusztítás
2022 január 22., 08:26
comments 1

A különböző engedélyezési eljárásokért felelős Somogy Megyei Kormányhivatalnak köszönhetően kiderült, milyen lesz majd a Club Aliga területén épülő szálloda. Ilyen:

A terület most az Appenin Zrt-é, amelyben 2019 tavaszáig Mészáros Lőrinc és Tiborcz István is érdekelt volt, míg cégeik el nem adták a részesedéseiket Balázs Attila és Jellinek Dániel érdekeltségeibe. A területet abban az évben lezárták a helyiek elől egy kormányhatározat segítségével.

Egy éve pedig az Appeninn közvetett tulajdonában álló PRO-MOT Hungária Ingatlanfejlesztő Kft. „turisztikai attrakció és szolgáltatás fejlesztés a Club Aligában” című pályázata a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. döntése szerint 1 299 999 998 forint támogatást nyert.

(Hírbalaton via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.