Nagyokat mondott Putyin a magyar miniszterelnök mellett

külföld
2022 február 02., 17:47
comments 15

Kedden Moszkvában tárgyalt Orbán Viktor magyar miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A találkozót felfokozott nemzetközi hangulatban tartották, hiszen a NATO és Oroszország éppen újra próbálják definiálni az európai biztonsági rendszert, és ebben az alkudozásban az orosz kormány legfőbb érve az, hogy százezer katonát és egy átfogó támadáshoz kellő hadianyagot vezényelt Ukrajna köré. A találkozó előkészítéséről itt, a sajtótájékoztatón elhangzottakról pedig itt írtunk részletesen.

Valóban csökkentették a rezsit?

Orbán Viktor a találkozó eredményének a rezsicsökkentést tartja. "Ha van orosz gáz, van rezsicsökkentés!" felirattal egy fotót, illetve "Rezsicsökkentés ✅" felirattal egy videót osztott meg a Facebookon a találkozó után. Induláskor is azt mondta, hogy még több gázt megy venni, ez az egyik fő célja.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.