link Forrás

Szerintem itt most a kormány a polgári engedetlen, mert a saját törvényét nem tartja tiszteletben

video
2022 február 16., 18:56
comments 15
  • Az Illyés Gyula Gimnázium a harmadik a héten, ahol a tanárok megtagadták a munkát, hogy a kormány pénteki sztrájkellenes rendelete ellen tiltakozzanak.
  • Ebben az áll, hogy az intézményeknek a sztrájk alatt osztályonként gyermekfelügyeletet kell biztosítaniuk, és az órák felét minden tárgyból meg kell tartani.
  • A 68 fős tantestület 48 tagja vett részt az akcióban.
  • Egy másik budapesti iskolában egyfős ellenállást hirdetett egy tanár.
  • Hétfőn a Kőbányai Szent László Gimnázium tizenkét tanára tagadta meg a munkát, kedden pedig a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium húsz tanára tett így.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.