Szerintem itt most a kormány a polgári engedetlen, mert a saját törvényét nem tartja tiszteletben

video
2022 február 16., 18:56
comments 15
  • Az Illyés Gyula Gimnázium a harmadik a héten, ahol a tanárok megtagadták a munkát, hogy a kormány pénteki sztrájkellenes rendelete ellen tiltakozzanak.
  • Ebben az áll, hogy az intézményeknek a sztrájk alatt osztályonként gyermekfelügyeletet kell biztosítaniuk, és az órák felét minden tárgyból meg kell tartani.
  • A 68 fős tantestület 48 tagja vett részt az akcióban.
  • Egy másik budapesti iskolában egyfős ellenállást hirdetett egy tanár.
  • Hétfőn a Kőbányai Szent László Gimnázium tizenkét tanára tagadta meg a munkát, kedden pedig a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium húsz tanára tett így.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt