2 rettentően feldühödött nyugdíjas szabályosan elkergetett a háza udvaráról 4 állig felfegyverzett orosz katonát

háború
2022 március 08., 14:24
comments 20

Az eset a híradások szerint a Mikolajivhoz közeli Vozneszenszkben történt még március 2-án, a videó azonban csak most kezdett el terjedni az interneten. A biztonsági kamerás felvételen az látszik, hogy négy katona megy be egy ház udvarára, de másodpercek alatt megjelenik egy idős nő és egy férfi, és kérdőre vonják az állig felfegyverzett egyenruhásokat. Percekig tartó veszekedés után – hogy ki mit mond, sajnos nem kivehető – a nyugdíjasok szabályosan kiterelik a kapun a katonákat, akik elmennek arra, amerről jöttek. A híradások szerint a dél-ukrajnai Mikolajiv és környéke azóta is a legnagyobb harcok gócpontjai közé tartozik.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.