Hadházy Ákosnak a járványhelyzet miatt nem ad választ az építési hatóság Rogán Cecília tihanyi nyaralójának engedélyéről

balaton
2022 március 13., 9:01
comments 8

„A veszprémi ÉPÍTÉSI HATÓSÁG ANNYIRA KÜZD A JÁRVÁNY ELLEN, hogy csak A VÁLASZTÁS UTÁN LESZ IDEJE megmondani, ROGÁN CECÍLIÁNAK VAN-E ENGEDÉLYE egy vadonatúj villát építeni Tihanyban (az UNESCO által a világörökség részeként nyilvántartott nemzeti park területén)”

– írja Facebookon Hadházy Ákos független képviselő, aki azért fordult adatigényléssel az építési hatósághoz, „mert a propagandaminiszter korábbi felesége három emelet magas paravánnal próbálta elrejteni, hogy »felújítás« címén vadonatúj villát épít a tihanyi védett területen.

Rogán Antal volt feleségének telkén hivatalosan „szőlő és gazdasági épület” állt, de ahogy mi is megírtuk, a szép háznak, ami korábban szerepelt Rogán Cecília Instagramján is, ma már csak hűlt helye van, ahogy a szőlőnek is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt