24.hu: már 15 gyanúsítottja van a Völner-ügynek

bűnügy
2022 április 26., 12:24
comments 3

Újabb két személyt hallgatott ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség, így már 15 gyanúsítottja van a Völner–Schadl-ügynek, írja a 24.hu. A lap érdeklődésére a nyomozóhatóság arról számolt be, hogy a gyanúsítottak közül többen beismerő vallomást tettek. Letartóztatásban továbbra is hárman vannak, köztük Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke.

Völner Pál államtitkár rendszeresen 2-5 millió kenőpénzt fogadott el Schadl Györgytől, Schadl pedig másoktól, szívességekért cserébe. A Völner–Schadl-ügy nyomozati iratainak a feldolgozásáért Magyar Sajtódíjat és Minőségi Újságírás Díjat kapott a 444. Ezek a legfontosabb cikkek a témában:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.