A Párbeszéd sem bojkottálja az alakuló ülést

POLITIKA
2022 április 28., 15:15

Eddig csak a Momentum csatlakozott Hadházy Ákos felhívásához, hogy az ellenzék ne vegyen részt a parlament hétfői alakuló ülésén, ha a kormánytöbbség nem teljesíti a feltételeiket. Erre Kocsis Máté meg is üzente az ellenzéknek, hogy aki nem vesz részt az alakuló ülésen, képviselő és tisztségviselő sem lehet.

Először az LMP jelezte, hogy beülnek május 2-án, majd az éppen megint megújuló MSZP is csatlakozott hozzájuk. Csütörtökön pedig a Párbeszéd is igennel válaszolt az ATV kérdésére. A Hadházyval folytatott vitájában, a 444 stúdiójában Jámbor András is emellett érvelt, aki szintén a Párbeszéd frakciójába fog beülni.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.