A Párbeszéd sem bojkottálja az alakuló ülést

POLITIKA
2022 április 28., 15:15
comments 4

Eddig csak a Momentum csatlakozott Hadházy Ákos felhívásához, hogy az ellenzék ne vegyen részt a parlament hétfői alakuló ülésén, ha a kormánytöbbség nem teljesíti a feltételeiket. Erre Kocsis Máté meg is üzente az ellenzéknek, hogy aki nem vesz részt az alakuló ülésen, képviselő és tisztségviselő sem lehet.

Először az LMP jelezte, hogy beülnek május 2-án, majd az éppen megint megújuló MSZP is csatlakozott hozzájuk. Csütörtökön pedig a Párbeszéd is igennel válaszolt az ATV kérdésére. A Hadházyval folytatott vitájában, a 444 stúdiójában Jámbor András is emellett érvelt, aki szintén a Párbeszéd frakciójába fog beülni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt