Fizetős lehet a Twitter a cégeknek és kormányoknak

TECH
2022 május 04., 05:38
comments 10
photo_camera Musk, Twitter, 44 milliárd dollár, csillagos ég Fotó: SCOTT OLSON/Getty Images via AFP

Továbbra is sok a bizonytalanság és a kérdőjel a Musk-Twitter üzlettel kapcsolatban, és helyenként úgy tűnik, mintha az új tulajdonos szándékosan tartaná sötétben az ügyfeleket és partnereket, és csak nagyon finoman adagolja a platform jövőjét meghatározó terveit.

A Twitter-menedzsment április végén jelentette be, hogy elfogadja a tech-vállalkozó Elon Musk 44 milliárd dolláros vételi ajánlatát. De hogy ezután pontosan mi következik, és mi a milliárdos mérnök célja a vállalattal, azt még saját beosztottjai sem tudják. Egyik oldalon tízezrek menekültek el az oldalról, miközben mások a sajtószabadság (és Donald Trump) visszatérésére számítanak az új Twitteren.

Most Musk a Twitteren osztott meg egy rövid latolgatást az oldal jövőjéről. Azt írta, hogy a platform mindig ingyenes lesz a mezei felhasználók és magánszemélyek számára, de a kereskedelmi célból csiripelő vállalatok, cégek illetve a kormányzati profilok számára előfordulhat, hogy fizetőssé válik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt