Úgy tűnik, hogy Orbán tesztelni kezdi, mit szólnának a magyarok az Unióból való kilépéshez

publicisztika
2022 május 09., 10:24
comments 96

A hétvége legkomolyabb híre első látásra igazi apró betűs érdektelenség: egy választásokon el sem indult, lényegében egyszemélyes törpepárt nevet változtatott, Volner Pártról Huxit Pártra.

Az Unió-párti kremlinológusoknak, vagyis karmelitológusoknak azonban finoman borsózni kezdett a háta a hír láttán.

Nekik ugyanis ez azt üzeni, hogy Orbán Viktor mostantól nyíltan teszteli, hogy a magyar közvélemény mennyire fogékony az uniós kilépésre.

Nem feltétlenül azt, hogy Orbán konkrétan és máris a kilépésre gyúrna, de azt igen, hogy a témát a horizonton lebegtetett, az elvi lehetőségek világából ezzel eggyel közelebb hozta.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.