Gálvölgyi János: Ha azt mondom, hogy nokedli, és nem nevetnek, akkor baj van

színház
2022 május 26., 12:37
comments 5

74. éves lett Gálvölgyi János színművész, aki 20 évig öltözött Rátonyi Róbert mellett, és 60 évig nem evett kaprot.

Gálvölgyi János 2019 decemberén
photo_camera Gálvölgyi János 2019 decemberén Fotó: TV13 műsorok/Youtube

A születésnapos Gálvölgyi a Spirit FM-nek többek között arról beszélt, hogy nem zavarja, hogy szórakoztató színésznek „skatulyázták be”, nem drámainak. „Ez nem engem zavar, hanem azokat a művészeket, akiknek taknya-nyála egybefolyik, és megnézik négyen, de abban már benne van az egész családja. Na, annak én egy elképesztő pali lehetek. Tessék kipróbálni ezt a műfajt, tessék eljátszani egy vígjátékot 300-szor úgy, hogy mindig, minden este, ugyanabban a pillanatban felrobban a nézőtér” – véli a színész. Gálvölgyi János hozzátette:

„Ha én a Hamletet játszom, baromi nagy csönd van. Nem lehet tudni, hogy jó-e, amit csinálok, mert nincs visszajelzés. De ha azt mondom, hogy nokedli, és nem nevetnek, akkor baj van.”

Gálvölgyi most többek között a Marshal Fifty-Six című Pintér Béla-darabban játszik egy Dózsa Lászlóra nagyon hasonlító karaktert. (via Hírklikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.