Gyalogos sétálgatott az M0-son

június 8., szerda 8:07
6

Amióta megszaporodtak a kamerák a fontosabb közutak mentén, egyre több hajmeresztő felvételt lehet látni. Íme néhány példa:

A mostani videó nagyon hasonló az utolsóhoz, annyiban különbözik talán, hogy itt még a célja sem világos annak az embernek, aki a körgyűrű sok sávján keresztül téblábol.

Ahogy a Magyar Közút írja, a diszpécserek jelentették, hogy valaki gyalogol az M0-s autóútnál. A budapesti Váci út felől sétált a forgalommal szemben a külső sávon a Megyeri-híd irányába. Összevissza járkált, majd végül átment az elválasztósávhoz, onnan pedig a hídon található kerékpárútra mászott át. Azonnal értesítették az útellenőrt is, aki pont akkor ért ki a helyszínre, mire a férfi már a kerékpárúton sétált.

„Hogy hogyan jutott el idáig és miért a férfi, arról nincs információnk, de az egyértelmű: az életét kockáztatta. Soha, semmilyen körülmények között ne kövesse senki a példáját! Hasonló esetekből történtek már tragédiák” - írja posztjában a Magyar Közút.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt