link Forrás

Nem az a kérdés, hogy miért nincsenek már táskás viccek, hanem hogy miért voltak egyáltalán

video
2022 június 19., 16:28
comments 4

A Magyar Jeti évadzárójában megígértük, hogy búcsúzásképpen válaszolunk nézőink kérdéseire. Ebből végül az lett, hogy június 15-én a Gólyában megtartottuk az első Országos Magyar Jeti Bárt, ahol Gulyás Márton kérdezett minket, de a kommentelők kérdéseire is válaszoltunk. Beszéltünk a műsorral kapcsolatos kulisszatitkokról, vívódásokról és gyötrelmekről, közéleti derűről, a YouTube szerepéről a kampányban, a korrupciós tematika értelméről és értelmetlenségéről, és arról, hogyan trenírozzuk magunkat arra, hogy bármit el tudjunk képzelni.

photo_camera Fotó: Németh Dániel
  • Műsorvezető: Gulyás Márton
  • Operatőrök: Kovács Betti, Benics Márk, Kiss Bence, Czinkóczi Sándor
  • Helyszín: Gólya Presszó
  • Időpont: 2002. június 15.

További képek az eseményről: Így nézett ki az első Magyar Jeti közönségtalálkozó

A Magyar Jeti adásai.

Magyar Jeti a Partizánban: Interjú Ács Dániellel és Plankó Gergővel, a 444 újságíróival

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.